Galerie Anna van Elteren


References


Below are some of our clients’ comments. If you'd like to share your experience with us, we would love to hear from you. You can leave your feedback by clicking the button 'Leave Testimonial' ↓

Op zoek naar een staande kroonluchter kwam ik op de website van Kroonluchter Galerie terecht. Een site die eruit springt door de overzichtelijkheid en de duidelijke informatie c.q. foto's. Ik vond een lamp die voldeed aan mijn wensen.

Na een aantal vlotte en correcte contacten per email werd een afspraak gemaakt voor een bezoek aan de galerie.

We werden gastvrij ontvangen en de gereserveerde lamp voldeed aan de verwachtingen. De kroonluchter werd zorgvuldig verpakt en heeft de reis goed doorstaan. Een sfeervolle aanwinst voor het interieur voor een eerlijke prijs en zeker een reis naar Eindhoven waard.


Jenny Wessels, Rijssen, Juli 2012

Anna van Elteren

In onze zoektocht naar een kroonluchter kwamen wij terecht op de prachtige en professionele website van Anna van Elteren. Met een overvloed aan keuzemogelijkheden viel het ons meteen op dat hier vakmanschap en creatieve passie op een bijzondere wijze zijn gecombineerd. Het bezoek aan de galerie bevestigde dit des te meer. De deskundige uitleg van Anna en Erwin en hun toewijding de verschillende mogelijkheden specifiek te tonen heeft bijgedragen tot onze keuze voor een prachtige Maria Theresia kroonluchter uit 1950. Het is een ware verrijking en metamorfose voor onze woning. Veel dank.


Hein en Marianne Takkenberg, Mei 2012

Kwaliteit, professionaliteit, excellente service en value for money zijn de steekwoorden die op Anna en Erwin slaan.

Anna, dank voor jouw gastvrije ontvangst in de galerie in Eindhoven en jouw deskundige adviezen. Het aanbod bij jullie is overweldigend, van erg hoge kwaliteit en tegen eerlijke prijzen, waardoor de keuze lastig was. Jullie hadden voor ons alle tijd en ook de service na de aankoop is echt perfect. Vakkundig thuisbezorgd en dan zelfs meerdere kroonluchters meenemen om te kijken welke kroonluchter het beste zou passen.

Ook Erwin bedankt dat je voor ons een vrije dag opnam om de kroonluchters vakkundig te bezorgen en op te hangen. We hebben uiteindelijk een kasteelkroonluchter en een Franse kroonluchter bij Anna en Erwin gekocht en het resultaat is fantastisch. Om het af te maken hebben jullie ook onze oude gaskroonluchter losgehaald en meegenomen voor restauratie en schoonmaak. Anna, dank voor de vele uren die je daarmee bezig bent geweest en voor jullie advies om de verkeerde pegels door echte Franse pegels te vervangen. Ook deze gaskroonluchter is door jullie een maand later weer bij ons in Bussum thuisbezorgd en opgehangen.

Jullie liefde en enthousiasme voor de kroonluchters maakt dat wij zeker bij jullie terugkomen en jullie mooie website in de gaten blijven houden. Nogmaals veel dank en succes!


Mark Kuperus, Bussum, April 2012

Nach fast einjähriger Suche habe ich hier meinen Traum von einem französischen Lüster gefunden. Nun stellte sich die Frage, ob ich diesen einfach per Internet bestellen oder vor Ort anschauen sollte? Da ich mir nicht ganz sicher war, entschloß ich mich für eine Begutachtung vor Ort. Die 500 km Anfahrt haben sich auf alle Fälle gelohnt. Zum einen erwies sich der Lüster als mindestens genauso schön, wie er hier präsentiert wurde und zum anderen handelt es sich bei Anna van Elteren und Ihrem Partner um einen absolut seriösen und sympathischen Kontakt. Ich würde hier wieder kaufen und kann die Galerie nur weiter empfehlen.

Sehr geehrte Frau von Elteren, herzlichen Dank für die tolle Beratung und den netten Empfang. Der Lüster macht sich wirklich prächtig über unserer Essecke...


Gilla K. Deutschland, April 2012

Ich bin im Internet auf diese Seite gestoßen und sofort hat mich die sehr elegante und sehr gut durchdachte Präsentation antiker Kronleuchter und Spiegel verzaubert. Ich war lange auf der Suche nach einem silbernen französischen Kronleuchter und hier habe ich ihn gefunden.

Inzwischen habe ich ihn erhalten - unvollstellbar aufwendig und liebevoll verpackt, hängend in einem stabilen Karton, geplostert in einer Menge Styroporflocken.

Mein Kauf bei Frau van Elteren war ein großes Erlebnis. Die perfekte Abwicklung, die herrliche Korrespondenz und die ganz besondere, vertrauenswürdige Art von Frau van Elteren haben mich sehr angenehm überrascht.

Der Kronleuchter ist nicht nur besonders schön, er ist auch professionell und sorgfältig restauriert, mit neuen Kabeln versehen, mit viel Liebe und viel Zeit für den Käufer vorbereitet.

Ich bin fast sprachlos, denn das war einmalig!

Es ist bestimmt nicht das letzte Stück, das ich hier gefunden habe, denn die Kroonluchter-Galerie hat Suchtpotential!

Vielen herzlichen Dank, liebe Frau van Elteren!


Marie Link, Deutschland, März 2012

Anna en Erwin zijn enorm gepassioneerde mensen en genieten ervan waar ze mee bezig zijn. We hebben al meerdere kroonluchters en spiegels gekocht waar we erg blij mee zijn en die een mooi plaatsje in ons huis in Nederland gekregen hebben.We zijn steeds weer onder de indruk met hoeveel liefde ze beiden hiermee bezig zijn.

Een excellente service en een goed advies ontbreken zeker niet. Voor ons een adres om zeker aan te bevelen, wat wij zeker ook doen.
De prijzen zijn zeer reëel,kwaliteit excellent.
Kortom een goede prijs kwaliteit verhouding. Wij komen zeker terug!

De website is elegant en excellent, erg informatief en met slideshows om alle producten in het detail te kunnen bekijken.


Anton & Ellen, Singapore / Nederland, Februari 2012

Wir sind sehr zufrieden mit den Kronleuchtern. Passen super zu unserem Jugendstilhaus. Die Kommunikation/Antwort und Lieferung war prompt und sympatisch.

Das Eichheits-Zertifikat haben wir vor der Lieferung erhalten.

Wir haben gleich nochmals Kronleuchter bestellt.


M. Gmür, Schweiz, Februar 2012

Al heel lang op zoek naar een mooie kroonluchter, tot wij op jou site terecht kwamen, een afspraak was gauw gemaakt.

De ontvangst was erg hartelijk en gastvrij, we mochten alle tijd nemen om te kijken en te overleggen, ondertussen stond de thee en koffie klaar. In een hoekje hing een andere kroonluchter en die vonden wij eigenlijk mooier dan de kroonluchter die gereserveerd was.Het was geen probleem en uiteindelijk gingen wij met nog een lamp en een set wandlampjes naar huis. En wij zijn er erg blij mee, wat een sfeer en gezelligheid brengt deze kroonluchter in huis.

We hebben al vele complimenten ontvangen en genieten elke dag van deze kroonluchter.

Anna wij wensen je veel succes met je galerie...en we blijven kijken op je internetsite.


Henk en Wilma Schep, Januari 2012

Beste Anna,

Hartelijk bedankt voor je gastvrije ontvangst in de galerie. Door het aanbod van vele prachtige kroonluchters was de keuze niet makkelijk, maar het is gelukt en we hebben nog een hele mooie spiegel gevonden ook!

Het bezorgen van de kroonluchters en spiegel hebben wij zeer gewaardeerd, omdat het geen gemakkelijke klus is om ze zelf te vervoeren.

Wij zijn heel blij met onze kroonluchters en spiegel. Ze zijn een aanwinst voor onze woning en zorgen voor veel sfeer in huis. Wij genieten er elke dag van!

Wij zullen je mooie website in de gaten blijven houden.


Astrid en Hans Hoorn, Nijmegen, Januari 2012

Beste Anna,

Ons oog viel meteen op jullie fraaie presentatie tijdens de Arts and Antiques Fair in de Grote Kerk in Den Haag. We maakten kennis en werden getroffen door jullie kennis en enthousiasme.
Inmiddels hangen er in ons oude pand van jullie twee kroonluchters, bijbehorende wandlampen, twee kleinere lampen en een antieke spiegel.
Ze geven het huis een bijzondere en warme sfeer!
Dank voor het uiterst hartelijke contact en het deskundige advies.


Ben en Sylvia Krutzen-Janssen uit Den Haag, Januari 2012

In een paar dagen was 't rond en hing er een prachtige kroonluchter in mijn huis.Een mooie website,waardoor ik geen behoefte had om nog ergens anders te zoeken. Heb twee mensen ontmoet,die met veel liefde en zorgvuldigheid hun passie uitoefenen.

Ik geniet elke dag van het licht!


Jette van der Meij, Oktober 2011

Na werkelijk jaren te hebben gezocht naar een mooie zakkroonluchter, vond ik de website van Anna.

Het was echt liefde op het eerste gezicht. Zeer zorgvuldig ingepakt is de kroonluchter vandaag hier in Zeeland thuis gebracht. We kunnen er onze ogen niet van afhouden!
Schitterend.


B Platschorre, Oktober 2011