Galerie Anna van Elteren


References


Below are some of our clients’ comments. If you'd like to share your experience with us, we would love to hear from you. You can leave your feedback by clicking the button 'Leave Testimonial' ↓

Beste Anna

De kroonluchters staan heel mooi. We hebben de juiste keuze gemaakt . We zijn er heel blij mee .

Bedankt voor de leuke ontvangst en hopelijk tot ziens

groetjes


Inge Ursinus uit Tiel, Maart 2011

Beste Anna,

ik ben blij dat wij je mooie website op internet hebben gevonden.

Ook wil ik je bedanken voor je warme ontvangst en een feel good moment.

De keuze was moeilijk maar we hebben de goede beslissing genomen want de kroonluchter hangt ''prachtig'' en fleurt ons interieur helemaal op.

We komen graag nog een keer bij je terug.

Groetjes Sonja


Sonja uit Beneden-leeuwen, Februari 2011

De oude Franse kroonluchter (en klein staande lampjes) die wij bij julie kochten zijn bij ons thuis een echte verrijking van ons interieur.

De showroom is prachtig met haast teveel vergelijkingsmogelijkheden,dus het kostte heel wat tijd om tot onze keus te komen. Ik kan zeggen dat wij door het uitstekende advies tot de juiste keuze zijn gekomen. De lampen zorgen, ook door het refrelecterende kristal, voor een schitterend contrast in ons modern interieur.

Kortom, wij worden er erg blij van!


Koert en Anneke, Februari 2011

Beste Anna,

Jouw Kroonluchter Galerie is een echte aanrader: de website, de passie voor het product, de gastvrijheid, de kroonluchters zelf, het is allemaal top. Houden zo, je bent een toonbeeld van klantvriendelijkheid! Zodra de gekochte kroonluchters in onze nieuwe woning hangen, zullen we nog een paar foto's opsturen.


Ad & Sytske uit Zuidhorn, Februari 2011

Beste Anna,

Bedankt voor jouw gastvrijheid, bedankt voor de mooie antieke kroonluchter, hij past perfect in ons huis en wij komen graag nog eens terug voor een grotere kroon en wij maken graag reklame voor jouw zeer verzorgde winkel.


Elle Bongers, Venlo, Januari 2011

Wij zijn in het bezit gekomen van een prachtige antieke franse kroonluchter dankzij de website kroonluchtergalerie.nl. Dit is een zeer overzichtelijke gebruiksvriendelijke website met een geweldige collectie kroonluchters. Wanneer je contact opneemt met de vriendelijke eigenaresse Anna van Elteren kun je, onder het genot van een kopje koffie een kijkje nemen in haar showroom met de vele prachtige franse, italiaanse en MarieTheresia kroonluchters. Deze collectie is een aanrader, een bezoekje waard. Hartelijk dank!


Tom en Will van der Heijden, Januari 2011

De kroonluchters hangen prachtig! Ik ben er heel erg blij mee. Nu het donker is, krijg je weer een andere sfeer. Bedankt dat jullie mij zo goed hebben geholpen, want het kostte heel wat tijd.


Annelieke uit Eindhoven, Januari 2011