Galerie Anna van Elteren


References


Below are some of our clients’ comments. If you'd like to share your experience with us, we would love to hear from you. You can leave your feedback by clicking the button 'Leave Testimonial' ↓

Beste Anna,

Bedankt voor jouw gastvrijheid, bedankt voor de mooie antieke kroonluchter, hij past perfect in ons huis en wij komen graag nog eens terug voor een grotere kroon en wij maken graag reklame voor jouw zeer verzorgde winkel.


Elle Bongers, Venlo, Januari 2011

Wij zijn in het bezit gekomen van een prachtige antieke franse kroonluchter dankzij de website kroonluchtergalerie.nl. Dit is een zeer overzichtelijke gebruiksvriendelijke website met een geweldige collectie kroonluchters. Wanneer je contact opneemt met de vriendelijke eigenaresse Anna van Elteren kun je, onder het genot van een kopje koffie een kijkje nemen in haar showroom met de vele prachtige franse, italiaanse en MarieTheresia kroonluchters. Deze collectie is een aanrader, een bezoekje waard. Hartelijk dank!


Tom en Will van der Heijden, Januari 2011

De kroonluchters hangen prachtig! Ik ben er heel erg blij mee. Nu het donker is, krijg je weer een andere sfeer. Bedankt dat jullie mij zo goed hebben geholpen, want het kostte heel wat tijd.


Annelieke uit Eindhoven, Januari 2011